Boller uten heving fylt med Nugatti, peanøttsmør & banan!

Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt!


Dette trenger du:

500 g pizzamel
1 ts sukker
1 ts vaniljesukker
1 ts salt
1 ts natron
100 g smør
3 dl kefir
25 g fersk gjær

Smør
Nugatti
Peanøttsmør
1-2 bananer


Bland sammen pizzamel, sukker, vaniljesukker, salt og natron i en bolle.
Smelt smøret og ha i kefir, varm opp til ca 30 grader (38 grader ved tørrgjær).
Rør ut gjær i blandingen (tørrgjær blandes med det tørre).
Også blander du alt sammen i en kjøkkenmaskin (4-5min)

Kjevle ut deigen til et rektangel på ca 28cm x 38cm.
Smør på et tynt lag med smør på hele deigen.
Smør så Nugatti til venstre, peanøttsmør til høyre og ha bananskiver i midten.


Brett så siden med Nugatti over bananene, deretter peanøttsmøret, som på bildene over.
Skjæres opp i strimler og legges så med fyllåpningen opp.
Pensles med kefir på toppen.


Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 12-15 minutter.
Avkjøles på brettet når de tas ut, slik at Nugattien stivner.
Men de må ikke avkjøles for lenge...
De smaker nemlig best helt nystekte med et glass melk til!


Har du prøvd oppskriften?