Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt!
Maisstuing er enkelt å lage og passer til så mye.
Du kan f.eks ha den til grillmaten i sommer eller som "salat" på en burger.
Kan serveres både til kjøtt, fisk, kylling og vegetar - du bestemmer!
Du trenger:
Hvit saus
Mais
Salt / Pepper
Lag hvit saus som anvist på pakken - men ha bare i 1/2 av melken som skal i.
Toro sin sier at du skal ha 7 dl melk - da bruker jeg 3,5 dl melk.
Du skal nemlig lage en tykk hvit saus.
Du må gjerne lage hvit saus fra bunnen av, men smør, mel og melk.
Men jeg valgte å bruke posesaus her, slik at alle kan få det til.
NÃ¥r sausen er tykk tilsetter du mais og smaker til med salt og pepper.
Du må gjerne være litt raus med salt og pepper så det setter litt smak på stuingen.
Ønsker du kan du også tilsette annet krydder, som f.eks muskat.
Jeg brukte Toro sin pose og hadde i 3,5 dl melk.
Da trengte jeg 3 store bokser med mais.
Sett i kjøleskapet og server som tilbehør.
Kan varmes opp og serveres varm, men funker også kald nå på sommeren.
Har du prøvd oppskriften?