Egg & kalkun til frokost eller lunsj?

Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt! 


Brødskive med stekt egg er veldig godt!
Men hvorfor ikke stekt brødskive med egg? 
Det er jo enda bedre!

Skjær skiver av brød, litt tykkere skiver enn normalt.
Juksekokken anbefaler derfor IKKE ferdig oppskåret brød denne gangen.

Bruk en pepperkakeform eller et glass til å stikke hull i brødskiva.


Stek brødskivene lett på den ene siden først.
Stek også sirklene du skjærer ut av brødet.

Når brødskivene er stekt på den ene siden snur du dem og knekker egget oppi hullet.
Her er det lurt å ha på litt over middels varme, men pass på at det ikke blir for varmt.
Et tips kan være å ha et lokk på stekepanna så steker eggene fortere på toppen.

Sirklene skal ikke stekes så lenge, så snart de er ferdigstekte på begge sider tar du de ut av panna.
Skjær ut kjøttpålegg i samme form og topp med en skive agurk.
Du har allerede stekt sirklene i godt smør, så ikke nødvendig med smør på.


Når egget i brødskiva er ferdig stekt er det bare å servere.
Ha på ønsket krydder på egget, kan anbefale sitronpepper som på bildet.
Juksekokken foretrekker et glass iskald melk til, men du drikker selvsagt hva du vil!


Har du prøvd oppskriften?