Fylt kyllingfilet servert med appelsinsaus!

Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt!



Dette trenger du:

Kyllingfilet
Kremost
Spekeskinke
Tannpirkere
Salt & pepper
Ris
Appelsinjuice med fruktkjøtt
Appelsin
Maizena
Cherrytomater
Basilikum


Skjær et snitt i kyllingfileten og fyll den med kremost.
Ha på litt salt og pepper før du pakker inn fileten med spekeskinke.


Legg kyllingfileten og cherrytomatene i en ildfast form og stek midt i stekeovn på 200 grader.
Steketiden varierer i forhold til størrelse på filetene, men ca 20-25 min.

Kok ris etter anvisning på pakka!

Lag en superenkel appelsinsaus ved å koke opp 2 dl appelsinjuice med fruktkjøtt.
Rør ut 1 ss maizena i litt appelsinjuice (må være kald).
Hell en tynn stråle i appelsinjuicen som koker, og du vil få en tykk appelsinsaus.
Skulle den bli for tykk tilsetter du bare litt ekstra appelsinjuice.
Blir den for tynn må du bare blande i mer maizena.

Tips! Det blir som regel alltid mye saus.
Resten av sausen putter du i et glass i kjøleskapet.
Neste gang du lager deg en smoothie, så tilsetter du appelsinsausen!

Skjær noen appelsinfileter fra en appelsin som du pynter med!
Gjerne også litt grønn basilikum på toppen!


GOD MIDDAG!