Gratinert chili con carne med potetmos!

Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt! 


Du trenger:

1 pk kjøttdeig
1 gl chili con carne saus
1 pk potetstappe
1 ss smør
175 g gulost


Lag potetstappe som anvist på pakken ved å bruke 1 dl vann og 1 ss smør.
Stek kjøttdeigen og tilsett sausen - kok i ca 5 minutter.

Tips! Ha litt vann i det tomme sausglasset, sett på lokket, rist og tøm oppi stekepanna!
Da får du nemlig med deg alle de gode smakene, samtidig som du "vasker" glasset.



Legg potetmos i en smurt ildfast form.
Ha så på kjøttdeigsausen og osten.

Gratineres midt i stekeovn på 200 grader i ca 40 minutter.
La formen gjerne hvile noen minutter før du serverer.
Spises alene, sammen med en salat eller med brød og smør ved siden av.



 Har du prøvd oppskriften?