Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt!
Du trenger:
1 stk brokkoli
1 stk rødløk
150 g baconterninger
80 g rosiner
50 g solsikkekjerner
1 bk creme fraiche
2 ss vineddik
2 ss sukker
salt & pepper
Start med å stek baconterningene i en panne.
Bacon har masse fett, så du trenger ikke å ha olje eller smør i stekepanna.
Kutt så opp løk og brokkoli i biter.
Her bruker vi hele brokkolien, kutt av det ytterste på stilken, men resten kutter du i mindre biter.
Ha brokkoli, løk, rosiner, solsikkekjerner og bacon i en bolle.
Så lager du dressingen.
1 boks med creme fraiche blandes med 2 ss vineddik og 2 ss sukker.
Jeg brukte vineddik med eple og honning, du kan velge smak selv etter eget ønske.
Smak til dressingen med salt & pepper.
Bruk gjerne grovmalt pepper så det blir litt pepperbiter i dressingen.
Bland så alt sammen, ha på plastfolie eller lokk og sett bollen i kjøleskapet.
Denne salaten smaker best om den får stå en stund i kjøleskapet.
Jeg vil anbefale minst 12 timer, kan fint lages både 1 og 2 dager i forveien.
Serveres sammen med grillmat etter eget ønske!
Har du prøvd oppskriften?