Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt!
Fisk i terteskjell er enkelt å lage.
Smaker supert med litt reker og krepsehaler.
Kan helt fint serveres kald som forrett eller middag i sommervarmen!
Du trenger:
1 pose hvit saus
6 dl melk
1 pose amerikansk blanding
800 g fiskepudding
1 boks reker
1 boks krepsehaler
Dill
Salt / Pepper
Terteskjell
Start med å lage hvit saus som anvist på pakken.
Toro sier 7 dl melk, jeg bruker 6 dl melk og 1 dl lake fra rekene eller krepsehalene.
Du kan også lage en hvit saus selv fra bunnen av om du er flink til det.
Når sausen er ferdig tilsetter du 800 g amerikansk blanding.
Skjær fiskepuddingen i terninger og ha i kjelen.
En håndfull med hakket fersk dill smaker veldig godt oppi.
Bland alt sammen godt og smak til med salt og pepper.
Husk at laken fra rekene og krepsehalene er ganske salt fra før.
Dersom du ønsker mer krydder kan du selvsagt ha oppi litt karri eller lignende.
Tilslutt har du oppi en boks med reker og en boks med krepsehaler uten laken.
Kan serveres varm med engang.
Varm i så fall noen terteskjell i stekeovnen som anvist på pakken.
Jeg lagde denne klar i god tid før gjestene kom, så den fikk stå i kjøleskapet og godgjøre seg litt.
Serverte denne på balkongen i sommervarmen.
Derfor valgte jeg å ikke varme verken skjellet eller fiskeblandingen.
Gjerne litt frisk dill på toppen!
Har du prøvd oppskriften?