Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt!
Denne kaka tar 5 minutter og lage og er helt supert å servere i sommervarmen!
Sørg for å ha ingrediensene i hus - så er du reddet når noen plutselig kommer på besøk!
Du trenger:
1 lag med kakebun
1/2 boks vaniljekrem
1 pose frosne bringebær
1 ss gelepulver + 4 ss varmt vann
Sjokoladetrekk på flaske (den som stivner på isen)
Start med å ha vaniljekrem på kakebunnen.
Du trenger i utgangspunktet kun en av de 3 delene.
Får du mange gjester kan du jo heller lage flere kaker?
Ha på frosne bringebær!
Du kan også bruke andre bær - men de skal være frosne.
Rør ut 1 ss gelepulver i 4 ss varmt vann og pensle bærene.
Da tiner de litt, samtidig som de holder seg bedre om ikke kaken spises opp med engang!
Så er det bare å helle på litt sjokoladetrekk som vist på bildet under.
Sausen stivner nesten med engang på de frosne bærene.
La kaken stå fremme på kjøkkenbenken mens kaffen kokes.
Den trenger ikke stå så lenge, men anbefaler ca 15 minutter så ikke bærene er helt frosne.
Bærene skal fortsatt være litt kalde og litt frosne - da smaker kaken best.
Frisk og kald som fungerer helt fint å servere på en herlig varm sommerdag!
Har du prøvd oppskriften?