Dalgona med lakris!

Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt! 


Instagramkaffen Dalgona har tatt verden med storm!
Hva med å lage en egen variant med smak av lakris i sommervarmen?


Du trenger:

Pulverkaffe
Lakrispulver
Sukker
Melk
Isbiter


Start med å fyll opp et glass med isbiter og melk.
Jeg brukte litt over 1 dl melk i mine glass.



Visp så sammen 4 ts pulverkaffe, 3 ts sukker, 1 ts lakrispulver og 4 ts varmt vann.
Jeg fikk da nok skum til begge mine glass med iskaffe.


Hvor mye melk og kaffe man liker varierer.
Tipset må være å lage den sterk - for du kan alltid tilsette litt mer melk for å bli fornøyd!


Du må vispe godt til du får et fluffy skum som på bildet over.
Legg så skummet på toppen av melken og server.

Jeg liker å servere med en teskje oppi glasset slik at gjesten kan røre det sammen selv!


Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg har kjøpt glassene mine.
For å være helt ærlig var det mannen min som vant de ombord hos Stena Line.
Men jeg har i ettertid sett glassene flere steder, de heter Sagaform Whiskeyglass.


Har du prøvd oppskriften?