Gratinerte reker & krepsehaler med spekeskinke fra Tynset 👌

Dette innlegget er ikke sponset eller betalt! 


En superenkel forrett ðŸ‘Œ
Skikkelig juks med veggies-saus i oppskriften ðŸ‘Œ


Du trenger:

Krepsehaler
Reker
Bbq sauce for veggies
Spekeskinke fra Tynset
Parmigiano revet
Dill


Start med å ha reker, krepsehaler og spekeskinkebiter i ildfaste former.
Jeg fikk nok til 6 forretter når jeg brukte 1 boks reker, 1 boks krepsehaler og 1 pk spekeskinke.


Ha så på sausen for veggies som du får kjøpt på Rema1000.
1 boks holder til 3 forretter, så jeg brukte 2 bokser og fordelte sausen jevnt i alle formene.


Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 10-15 minutter
Du ser på osten når de er ferdige. Har du en ovn med gratineringsfunksjon kan du bruke denne.
Vi steker de i ovn kun for å gratinere osten på toppen.
Kan helt sikkert lages ute i det fri for de som ønsker det ved å bruke en brenner.


Serveres med en kvast dill på toppen.



Enkelt og veldig godt ðŸ‘Œ


Har du prøvd oppskriften?