Skulle Ăžnske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt!
Det er vel ikke en ny oppfinnelse Ă„ bruke PolarbrĂžd som pizzabunn.
Men det er fĂžrste gang jeg lagde den som en hvit pizza.
Jeg kunne brukt rĂžmme Creme Fraiche, men den hvite pizzasausen til Rema 1000 var genial
Jeg var ogsÄ tom for den gode chilioljen jeg vanligvis bruker...men det lÞste seg jo for det!
Du trenger:
PolarbrĂžd
Spekeskinke
Rucculasalat
Fersk mozarella
Pizzasaus Bianca
HvitlĂžk i chiliolje
Start med Ä ha pizzasaus pÄ polarbrÞd, en boks holdt til 8 stk.
SĂ„ 2-3 skiver med fersk mozarella ost.
TĂžrk den gjerne med tĂžrkepapir som ikke kleber fĂžr du skjĂŠrer den opp.
SĂ„ skal se stekes i stekeovn, midt i ovnen, 225 grader i 12-13 minutter
De ser ikke sÄ verst ut nÄr de er ferdig stekt...men bare vent...
Ha pÄ et par skiver spekeskinke og ruccula
Ha pÄ 1 ts med chiliolje pÄ hver polarpizza.
Hvis du er glad i hvitlÞk sÄ kan du ogsÄ gjerne ha pÄ 2-3 hvitlÞksbÄter ogsÄ!
God lunsj - God middag
Har du prĂžvd oppskriften?