Innbakt pølse 😍

Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt! 


Innbakt pølse som dyppes i cheddar & ketchup er favoritt også hos de voksne her i huset.
Så superenkelt å lage, og skikkelig snadder, enten om det er lunsj, middag eller kos på kvelden.

Du trenger:

Pizzabunn
Pølser
Ketchup
Cheddarsaus

Start med å dele opp pizzadeigen i fire.
1/4 pizzadeig holder til å bake inn 4 pølser, så du får 16 pølser på en hel deig.


1/4 pizzadeig deler du så igjen i 4 mindre deiger.
Bruk fingrene til å dra ut et rektangel som passer til pølsa, se bildet under.

Du kan også gjerne bruke en kjevle om du vil det.
Det skal bli så tynt at det nesten revner...men bare nesten...


Pakk inn pølsene og putt dem på et stekebrett.
Jeg lagde bare 4 pølser til kos denne gangen, men du får fint plass til 16 pølser på samme brett. 


Stekes i ovnen på 225 grader i ca 10 minutter.


Rykende ferske deles de i to og så er det bare å dippe og spise!



Har du prøvd oppskriften?