Lag din egen Snickers sjokolade!

Dette innlegget er ikke sponset eller betalt! 


Det er sikkert kjappere og enklere om man går på butikken å kjøper seg Snickers.
Men det er jo gøy å lage det selv også, og med denne oppskriften så er det ikke så komplisert.
Ja, det tar litt tid, det er litt klissete, men det blir godt!

Du vil ikke kunne få nøyaktig den samme smaken som originalen så klart. 
Denne blir mindre seig og sprøere enn den du kjøper i hylla på butikken.

Du trenger:

1 stk kakebunn ( 1 lag)
150 g cornflakes
1 glass peanøttsmør
400 g kokesjokolade
litt melk og peanøtter


Start med å kjøre kakebunn og corn flakes i en kjøkkenmaskin.


Det skal bli som pulver...


Tilsett så et glass peanøttsmør.
Det beste her er å massere inn smøret med hendene.
Bruk gjerne hansker om ikke du har en dråpe zalo å vaske hendene med etterpå.


Lag små porsjonsstykker.
Viktig at du klemmer og former godt i hendene.


Så skal hver og en dyppes i en skål med litt melk.
Du dypper, tar opp og klemmer ut igjen melka med hånda og gjentar dette et par ganger.
Altså på samme måte som når du legger en svamp i en bøtte med vann og vrir den opp med en hånd.

Melka skal gjøre at deigen blir litt mer klissete sånn at du kan presse på 
noen peanøtter uten at de faller av igjen eller at deigen sprekker.


Så er det tid for å smelte kokesjokolade over vannbad.


Hver og en dyppes så i sjokoladen.
Jeg tok en og en av gangen, la den nedi sjokoladen, brukte slikkepotten til å dekke 
den godt med sjokolade, også en gaffel til å ta den opp, ved å legge gaffelen under, ikke stikke.
La gjerne det renne av litt sjokolade før du legger den på bakepapir


Også skal de settes i kjøleskapet i noen timer slik at sjokoladen stivner helt.
Sjokoladen oppbevares også i kjøleskapet og tas frem når den skal spises.


Designet får vel ikke toppkarakter, men smaken er faktisk veldig god!
Også er det jo litt gøy å servere noe du har laget selv også!


Har du prøvd oppskriften?