Lynrask kanel-is til f.eks varm rabarbrasupe!

Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt! 


Det er veldig enkelt å lage kanel-is 
Smaker veldig godt sammen med en varm rabarbrasuppe!


Du trenger:

Vaniljeis
Kanel


La vaniljeisen stå på benken en liten stund, slik at den blir myk.


Ha vaniljeis sammen med kanel i en kjøkkenmaskin.
Jeg lager gjerne en stor porsjon når jeg først lager - alltid kjekt å ha i fryseren.

Jeg tok 1 kg vaniljeis og blandet sammen med 70 g kanel.
Du må gjerne smake deg frem til den mengden kanel du selv ønsker.
Men om du skal bruke den i en rabarbrasuppe så anbefaler jeg en kraftig kanelsmak på den.


Kjør den såpass lenge at isen slipper fra vispen og isen blir fløyelsmyk, nesten som soft-is.


Ha over i en boks og sett i fryseren.
Når isen har fryst helt igjen, så har du deilig kanel-is.


Jeg hadde rabarbrasuppe i fryseren fra i fjor.
Lager alltid store porsjoner og har alltid for liten plass i fryseren.
Hva finner du om du leter i fryseren din?

Varmet opp rabarbrasuppa og hadde oppi en kule kanel-is.
Liten sitronmelisse på toppen til pynt.


Har du prøvd oppskriften?