Skulle ønske det...men dette innlegget er ikke sponset eller betalt!
Det beste er når noen andre tar oppvasken, eller at du slipper den!
Når middagen kan lages i en form får du tid til så mye annet istedenfor!
Du trenger:
1/2 brokkoli
1/2 blomkål
4 stk gulrøtter
90 g baconterninger
350 g torskefilet uten skinn og bein
1 boks med kremost, gjerne hvitløk og urter
250 g fersk pasta - gjerne fylt med f.eks forskjellige oster.
litt ost til gratinering
Kutt opp blomkål, brokkoli og gulrot i mindre biter og ha det i en smurt ildfast form.
Skjær torsk i mindre biter og ha på en pakke med baconterninger.
Du må ikke ha bacon - men det er utrolig godt sammen med fisken!
Bland alt godt sammen med en boks med kremost.
Jeg valgte Philadelphia med hvitløk og urter fordi det setter litt ekstra smak.
Ha så oppi pasta!
Du må gjerne bruke vanlig pasta, men da bør du koke den først.
Bruker du fersk pasta og dytter det ned i blandingen så funker det utmerket.
Men det er viktig at du dytter de godt ned, at de ikke blir liggende på toppen, da blir de litt tørre.
Ha på revet ost på toppen og sett formen inn i stekeovnen på 180 grader i ca 20 minutter.
Grønnsakene blir ikke helt myke, men jeg synes det er deilig når man må tygge litt.
Du må gjerne steke den litt lengere om du ønsker mer "kokte" grønnsaker.
Evt kan jeg anbefale å bruke frosne grønnsaker istedenfor ferske.
Men mitt tips er ferske og at man må tygge litt!
Også er det bare å servere med litt grønt på toppen!
Her har du fisk, grønnsaker, saus og pasta - du trenger egentlig ikke noe mer.
Ønsker du å servere en liten grønnsalat til så gjør du det - men ikke noe must i en travel hverdag!
Har du prøvd oppskriften?